Welkom bij Schoonheidssalon Clara...

Graag ontvang ik u in ons verrassend, modern en prikkelend nieuw schoonheidsinstituut gelegen in een rustige, vlot bereikbare wijk met voldoende parkeergelegenheid. Samen met mijn team sta ik steeds garant voor een complete "feel good" ervaring waarbij klanttevredenheid, een vrijblijvende huidanalyse, het zoeken naar een optimale huidconditie, innerlijke schoonheid, totale relaxatie en ontspanning de meest belangrijke factoren zijn.

Wie van een professionele aanpak houdt, wie van genieten en ontspanning houdt en daarbij nog een goed gevoel bij heeft, is hier zeker aan het juist adres!

Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van schoonheid en welzijn, voelde het bijzonder prettig eindelijk van mijn hobby en passie mijn beroep te kunnen maken. Persoonlijke aandacht voor u en het leveren van topkwaliteit, dáár sta ik voor.

Voor de verzorgingen gebruik ik de kwalitatieve producten van Dr Renaud, Lisine Epstein en Gehwol.

 

U kan bij ons terecht voor verschillende behandelingen dus laat u inspireren door een kijkje te nemen op deze website en eventueel eens langs te komen.

Kom snel ontdekken en leer vooral te genieten!

Clara